Ο παγκοσμοποιημένος καπιταλισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία σας.
Il capitalismo globalizzato nuoce gravemente alla salute....
.... e puo' indurre, nei soggetti piu' deboli, alterazioni della vista e dell'udito, con tendenza all'apatia e la graduale perdita di coscienza ...

(di classe) :-))

Francobolllo

Francobollo.
Sarà un caso, ma adesso che si respira nuovamente aria fetida di destra smoderata e becera la polizia torna a picchiare la gente onesta.


Europa, SVEGLIA !!

Europa, SVEGLIA !!

sabato 21 agosto 2010

La cura è ottima, ma il paziente si sta avviando alla morte.


ΚΚΕ: Η νέα μείωση κατά 4 δισ. ευρώ των κρατικών εξόδων, εκτός από ιδιωτικοποιήσεις και εκποιήσεις, θα έχει ως αποτέλεσμα να μετατραπεί και η ήδη τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία, στην Πρόνοια, στην Παιδεία, στα ασφαλιστικά ταμεία, σε άκρως επικίνδυνη για τη ζωή του λαού.
Νέες σαρωτικές ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα, άγριο πετσόκομμα των δαπανών για μισθούς, συντάξεις, επιδόματα.
Συμπληρωματικές περικοπές των δημόσιων δαπανών κατά 4 δισ. ευρώ πέραν των προβλέψεων.
Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και του ΟΣΕ.
Παράδοση των υδάτινων πόρων - αποθεμάτων της χώρας σε ιδιώτες, αλλά και απροκάλυπτη παραβίαση του Συντάγματος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μπίζνες των μονοπωλιακών ομίλων.
Αυτά είναι τα βάρβαρα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο του «επικαιροποιημένου μνημονίου» που υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλος.
Κείμενο που παραδόθηκε στους εκπροσώπους της τρόικας με ημερομηνία 6 Αυγούστου 2010, στο πλαίσιο των πρόσφατων επαφών για την εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου, και δόθηκε χτες στη δημοσιότητα.

Nessun commento:

Posta un commento

Blog curato da ...

Blog curato da ...
Mob. 0039 3248181172 - adakilismanis@gmail.com - akilis@otenet.gr
free counters