Ο παγκοσμοποιημένος καπιταλισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία σας.
Il capitalismo globalizzato nuoce gravemente alla salute....
.... e puo' indurre, nei soggetti piu' deboli, alterazioni della vista e dell'udito, con tendenza all'apatia e la graduale perdita di coscienza ...

(di classe) :-))

Francobolllo

Francobollo.
Sarà un caso, ma adesso che si respira nuovamente aria fetida di destra smoderata e becera la polizia torna a picchiare la gente onesta.


Europa, SVEGLIA !!

Europa, SVEGLIA !!

domenica 21 novembre 2010

ΨΗΦΟΣ Με τα μυαλά στην τρόικα





Αύριο έρχεται ξανά το κλιμάκιο της τρόικας φέρνοντας μαζί του τα επικαιροποιημένα στοιχεία για το έλλειμμα που εκτινάσσεται στο 15,5% του ΑΕΠ, καθώς επίσης τις σκληρές θέσεις του για την υστέρηση του προγράμματος εκτέλεσης του μνημονίου.
Η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά, παρά το γεγονός της κατάρρευσης των στόχων της με ύφεση 4,5% υπερακοντίζοντας τις προτάσεις της τρόικας, αρνούμενη να θίξει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, προετοιμάζει εκ νέου επίθεση απέναντι στους μισθωτούς, συνταξιούχους και μικροεπαγγελματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει σε νέα αύξηση του ΦΠΑ, θα κάνει ακόμα σκληρότερη περικοπή των δαπανών για την Υγεία, κοινωνική πρόνοια και τις ΔΕΚΟ, με συνέπεια να καταρρεύσουν πλήρως. Στην προπαγάνδα της, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος, μιλά για απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ.
Παρά την εσκεμμένη παθητικότητα της ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος, φαίνεται ότι αναπτύσσονται οργανωμένες δυναμικά και μαζικά συσπειρώσεις των εργαζομένων από τα πρωτοβάθμια σωματεία.
Σήμερα καταψηφίζουμε τα αυτοδιοικητικά σχήματα που στηρίζονται από την κυβέρνηση και τη ΝΔ. Το μήνυμα και αυτή την Κυριακή πρέπει να είναι δυναμικό, μαζικό και σαφές.
Από αύριο Δευτέρα, η ψαλιδισμένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσει και τα δυναμικά συλλαλητήρια που ξεκινούν με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, για να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική και να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα.

Nessun commento:

Posta un commento

Blog curato da ...

Blog curato da ...
Mob. 0039 3248181172 - adakilismanis@gmail.com - akilis@otenet.gr
free counters